Постнатальна діагностика та стратегія передопераційної підготовки при тератомах крижово-куприкової ділянки в новонароджених і дітей більш старшого віку - O.K. Sliepov; O.V. Perederii (Хірургія дитячого віку)
Мета - визначити значення постнатальної діагностики в перинатальному супроводі новонароджених дітей, а також у дітей більш старшого віку з крижово-куприковими тератомами (ККТ).