بررسی اثر نانولوله های کربنی بر خواص پوشش های آلی - مهلا ضابط; سیامک مرادیان; زهرا رنجبر (مطالعات در دنیای رنگ)
در سال های اخیر مطالعه برروی پوشش های حاوی ذرات نانو به شدت گسترش یافته است.استفاده از ذرات نانو در پوشش های آلی موجب بهبود خواص الکتریکی و مکانیکی آن می شود .یکی از بهترین گزینه ها برای بهبود خواص پوشش های آلی استفاده ازنانولوله های کربنی با خواص منحصربه فرد است. رسانایی گرمایی و الکتریکی ،مقاومت خوب و نسبت طول به قطربسیار بالای این ماده باعث بهبود خواص پوشش های آلی می شود. از زمان کشف نانو لوله های کربنی، این ماده بدلیل خواص منحصر به فرددر بیشتر از 30 ماتریس پلیمری از جمله اپوکسی، پلی یورتان، پلی متیل متاکریلات و... مورد استفاده قرار گرفته است و اثر آن در بهبود خواص این پوشش ها مورد مطالعه قرار گرفته است.