Методичні підходи до розробки бізнес-плану інноваційних проєктів - Роман Бернацький; Віталій Кононенко; Андрій Припхан (Challenges and Issues of Modern Science)
Стрімкий розвиток науково-технічного прогресу призводить до глибоких змін в економіці всіх країн та інтенсивному впровадженню інновацій.