بررسی توکسیکولوژیک محتویات ماده‌ی مورد سوء مصرف سورچه و برخی محصولات مورد استفاده در ترک اعتیاد و مناسب‌سازی وزن بدن در شهر اصفهان - آرمان اطرشی; مهسا فرهادیان; حسن بدیع بستان; نسترن ایزدی مود (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی