بررسی انواع پوشش های آلی و معدنی بر روی سطوح شیشه ای - الهام صمدبین; اعظم صمدبین (مطالعات در دنیای رنگ)
اغلب محصولات شیشه بدون پوشش، خواص مناسب برای کاربردهای خاص را ندارند. اعمال پوشش بر روی شیشه یک بخش ضروری و مهم در ساخت شیشه های جدید است. شیشه های پوشش دار فرصت های جدیدی را برای بهبود عملکرد و کاربردهای شیشه فراهم کرده است. شیشه ها با پوشش های گوناگون کاربردهای وسیعی نظیر کنترل گرمای ورودی، درصد نور بازتابی و عبوری از آن و هم چنین بهبود در خواص مکانیکی و الکترواپتیکی... را دربرمی گیرد. در این مقاله پوشش های اعمالی بر روی شیشه های مسطح، بطری ها و الیاف شیشه ای مورد بررسی قرار می گیرد.