Розробка інтелектуальних компонентів інформаційних систем - Юлія Костюк (Challenges and Issues of Modern Science)
Сучасний світ характеризується стрімким розвитком інформаційних технологій та необхідністю швидкої та ефективної обробки великого обсягу даних. Інформаційні системи стали невід’ємною складовою багатьох сфер життя, включаючи бізнес, науку, управління та багато інших. Розробка інтелектуальних компонентів в інформаційних системах є актуальною та перспективною задачею. Інтелектуальні компоненти, засновані на сучасних методах та технологіях, дозволяють автоматизувати складні розумові процеси, приймати рішення на основі аналізу великого обсягу даних, прогнозувати тенденції та забезпечувати оптимальне функціонування інформаційних систем.