Kitap Tanıtımı: Kutsalın Eşiğinde Din Fenomenolojisi - Mehmet Mustafa Erkal (Dini Araştırmalar)

(untitled)
Şevket Özcan tarafından kaleme alınan Kutsalın Eşiğinde Din Fenomenolojisi adlı kitabın tanıtımıdır.