ПРАВА ДИТИНИ ЯК ОБ’ЄКТ ПРАВОВОЇ ОХОРОНИ ДЕРЖАВИ - N. V. Kolomoiets; P. V. Kolomoiets (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено проблеми правової охорони прав дитини в Україні, наголошено, що, незважаючи на різноманіття нормативно-правового регулювання, права дитини залишаються другорядною категорією, на яку звертають увагу в останню чергу. Тому за результатами дослідження запропоновано організаційно-правові напрямки вдосконалення захисту прав дитини в Україні.