СУЧАСНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ В МЕНЕДЖМЕНТІ І МАРКЕТИНГУ НА ПРИКЛАДІ СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ КОМПАНІЇ - Ольга Джур; Дар’я Гульман (Економіка та суспільство)
Стаття присвячена використанню результатів наукових досліджень в менеджменті і маркетингу у практичній діяльності сучасних підприємств, на прикладі Групи Епіцентр. Метою статті є аналіз здобутків сучасних наукових досліджень у сфері менеджменту та маркетингу, а також обґрунтування можливостей їх застосування у практиці діяльності компанії «Епіцентр». Увагу приділено як національному, так і міжнародному досвіду. Проаналізовані здобутки сучасних наукових досліджень в сфері менеджменту і маркетингу, які отримали своє застосування у операційній діяльності підприємств різного типу і довели свою ефективність через збільшення результативних показників. Проаналізовано застосування різних інструментів, моделей, методів в сфері менеджменту і маркетингу на прикладі Групи Епіцентр. Сформульовано змістовне наповнення понять «наукові дослідження в менеджменті», «наукові дослідження в маркетингу». Виділені напрями застосування результатів наукових досліджень в менеджменті і маркетингу. Сформульовані пропозиції щодо застосування сучасних здобутків наукових досліджень менеджменту та маркетингу для компанії ритейлера, які можуть бути впроваджені на інших підприємствах.