До проблеми вдосконалення законодавчого забезпечення запобігання та протидії домашньому насильству - K. B. Levchenko; M. M. Lehenka (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Обґрунтовано актуальність удосконалення законодавчого забезпечення запобігання та протидії домашньому насильству. Розкрито перспективи впровадження ухваленого Верховною Радою України закону «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Охарактеризовано форми домашнього насильства і суб’єктів запобігання та протидії домашньому насильству. Проаналізовано види адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з домашнім насильством.