Avrupa Birliği ve Türkiye - Ersin Çelenkoğlu (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmada, Avrupa Birliği (AB/nin kuruluşu, amacı ve Türkiye-AB ilişkilerinin tarihçesi anlatılarak, Türkiye-AB ilişkilerinin geleceği, AB’niıı Türkiye’den istekleri ve Türkiye’nin gerçekleştirdikleri, AB’ye tam üye olunca meydana gelecek olası değişiklikler verilmiştir.