Tal av republikens president Tarja Halonen vid Nordiska Kriminalistmötet vid Helsingfors Universitet den 10.6.2004 - Tarja Halonen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Tal av republikens president Tarja Halonen vid Nordiska Kriminalistmötet vid Helsingfors Universitet den 10.6.2004