Listy Zygmunta Celichowskiego do Alfonsa Parczewskiego - Ewa Andrysiak (Biblioteka)
Artykuł przedstawia, zachowane w Litewskim Państwowym Archiwum Historycznym w Wilnie, listy Zygmunta Celichowskiego do Alfonsa Parczewskiego, związane z prowadzoną przez nich działalnością społeczną.