"Man märker att folk tycker olika, men på papperet ser det ut som om alla tycker samma sak." En intervjustudie om nämndemän i tingsrätten. - Toivo Jokkala (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.