Cultural pluralism: on the margins of modern and postmodern Культурный полюрализм: на маргинесе модерна и постмодерна Культурний плюралізм: на марґінесі модерну і постмодерну - T. S. Litvin (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
The article deals with the problem becoming postmodern concept of cultural pluralism in the discourse of social philosophy. Reveals the contradiction of the concept of cultural pluralism, and its conditionality paradigmatic transformations in the philosophy of the XX–XXI centuries. В статье рассматривается проблема становления постмодернистской концепции культурного плюрализма в дискурсе социальной философии. Раскрыто противоречие концепции культурного плюрализма и ее обусловленность парадигмальными трансформациями в философской мысли ХХ–ХХI веков. Розглядається проблема становлення постмодерної концепції культурного плюралізму в дискурсі соціальної філософії. Розкрито суперечність концепції культурного плюралізму та її обумовленість парадигмальними трансформаціями у філософській думці ХХ–ХХІ століть.