МОДЕЛЬ ГЕОІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З КАРТОГРАФІЇ У КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА - Едуард Бондаренко; Тетяна Дудун (Інформаційні технології і засоби навчання)
Широкий спектр завдань різної складності, що базуються на використанні просторових даних, здатні ефективно виконувати фахівці з базовою або повною вищою освітою, які мають відповідну геоінформаційну підготовку. До їхнього переліку в повній мірі відносяться фахівці з картографії, геоінформаційна складова яких у навчальному процесі вищої школи суттєво впливає на рівень сформованих за час навчання компетентностей та потенційну затребуваність з боку роботодавців.