TÜRK DÜNYASI MAHALLİ TİPLERiYLE ANADOLU FIKRA TİPLERİ ARASINDAKİ PARALELLİKLER - Saim SAKAOĞLU (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
TÜRK DÜNYASI MAHALLİ TiPLERiYLE  ANADOLU FIKRA TİPLERİ ARASINDAKİ PARALELLİKLER