Existentialism and Gender Equality Interpretation in the «Second Sex» by s. De Beauvoir Экзистенциализм и интерпретация гендерного равенства во «Втором поле» С. де Бовуар Екзистенціалізм та інтерпретація гендерної рівності у «Другій статі» С. де Бовуар - O. P. Vlasova (Antropologìčnì Vimìri Fìlosofsʹkih Doslìdžen')
The article presents the analysis of the contradictory interrelation between existentialism and feminism in the «Second Sex» by S. de Beauvoir as the epoch-making book in the history of feminism. В статье исследуются противоречия взаимодействия экзистенциализма и феминизма во «Втором поле» С. де Бовуар как эпохальной вехе в истории феминизма. У статті проаналізовано суперечності взаємодії екзистенціалізму та фемінізму в епохальній для історії фемінізму «Другій статі» С. де Бовуар.