Вікові особливості перебігу ротавірусної інфекції в дітей та внесок осмотичного компонента в патогенез діарейного синдрому залежно від віку - N.V. Vorobiova; O.V. Usachova; E.A. Silina; O.V. Kolisnyk (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - виявити вікові особливості перебігу ротавірусної інфекції (РВІ) у дітей; з’ясувати роль осмотичного компонента в патогенезі діарейного синдрому в дітей раннього віку.