Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Ekim 2012 – Ekim 2014 Faaliyet Raporu - Türk Kütüphaneciler Derneği (Türk Kütüphaneciliği)
Türk Kütüphaneciler Derneği (TKD) en son yıllık faaliyet raporudur.