Роль позаклітинних везикул при фізіологічних та патологічних станах (огляд літератури) - V.V. Radchenko; T.I. Yelchaninova (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Наведено огляд літератури щодо сучасних поглядів на роль рибонуклеїнової кислоти (РНК) позаклітинних везикул при фізіологічних і патологічних станах.