تأثیر مشاوره مادر محور بر خودکارآمدی و نگرانی دوران بارداری : مطالعه نیمه تجربی توانمندسازی مبتنی بر نیاز در مادران نوجوان شهر زاهدان - طاهره بریری; حلیمه هرمزی عارف; سمیرا خیاط (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی