Судова експертиза як об’єкт адміністративно-правового регулювання міжнародного співробітництва - I. I. Yatsenko (Law and Safety)
Досліджено судову експертизу як об’єкт адміністративно-правового регулювання міжнародного співробітництва. Проаналізовано та визначено такі базові категорії статті, як «експертиза», «судова експертиза», «адміністративно-правове регулювання», «міжнародне співробітництво». Охарактеризовано правове регулювання здійснення судових експертиз і судово-експертної діяльності в Україні. Підкреслено значення міжнародно-правових документів, які регламентують питання міжнародного співробітництва в судово-експертній діяльності.