Обґрунтування доцільності використання техногенно порушених земель гірничодобувних регіонів - Ольга Медведєва; Заряна Гальченко (Challenges and Issues of Modern Science)
Екологічні процеси використання техногенно порушених земель є актуальною проблемою сучасного світу. Техногенні порушення земель виникають внаслідок промислової, транспортної та інфраструктурної діяльності людини, такої як видобуток корисних копалин, сільськогосподарські роботи, масова забудова та інші види господарської діяльності.