Цервікальні імунні зміни в жінок із непліддям та синдромом посттравматичного стресового розладу в динаміці лікування - O.O. Karlova; F.E. Blali (Український журнал Здоров'я жінки)
Від непліддя страждає понад 48 млн пар у світі, що, крім численних соціальних наслідків, має і психологічний вплив.