Aukštosios mokyklos auditorijų apšvietimo tyrimas - Algimantas Andriušis; Daiva Stanelytė; Karolis Venckus; Linas Kidykas (Mokslo Taikomieji Tyrimai Lietuvos Kolegijose)
Atliktas Klaipėdos valstybinės kolegijos mokomosios auditorijos apšvietimo tyrimas. Išmatuota dirbtinė apšvieta tamsiuoju paros metu, naudojant programinę įrangą „Dialux“ sumodeliuotas esamas ir reikiamas patalpos apšvietimas. Apskaičiuotas LED ir liuminescencinių šviestuvų skaičius ir galia bei atsiperkamumo laikas. Nustatytas ekonomiškai efektyvus šviestuvų tipas.