Особливості клінічного перебігу анапластичної крупноклітинної лімфоми в дітей. Клінічний випадок - V.M. Dudnyk; V.H. Furman; O.V. Kutsak; V.Yu. Pasik (Сучасна педіатрія: Україна)
Анапластична крупноклітинна лімфома (АККЛ) - рідкісний тип Т-клітинної неходжкінської лімфоми з характерним первинно локалізованим, переважно позакістковомозковим пухлинним ростом лімфоїдної тканини, клінічна картина якої включає ураження периферичних лімфатичних вузлів та екстранодальних органів, таких як кістки, шкіра, легені, печінка, м’які тканини та кістковий мозок.