Безпека фінансового ринку держави як чинник економічної стійкості держави - D. V. Sakaliuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
В статті розглянуто і звернено увагу на питання та проблеми в забезпеченні безпеки фінансових ринків держави в реаліях сьогодення, а саме в умовах євроінтеграційних процесів та в умовах воєнного стану.