ОФОРМЛЕННЯ ОРГАНАМИ ПОЛІЦІЇ МАТЕРІАЛІВ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ - M. V. Romanenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто порядок оформлення органами поліції матеріалів про адміністративні правопорушення, проаналізовано підстави для складення протоколу про адміністративні правопорушення, для доставлення особи в орган поліції та прийняття рішення щодо протоколу про адміністративні правопорушення і порядок його виконання уповноваженими на те посадовими особами. Особливу увагу звернуто на якість і законність оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення та притягнення особи до адміністративної відповідальності, здійснення контролю за адміністративним провадженням.