Újra az ittas járművezetésről, avagy a jogalkotó szándéka töretlen a deliktum elleni küzdelemben - Róbert Major (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést ad az ittas vezetésre vonatkozó új magyar szabályozásról.