Sürdürülebilir Turizm Konusunda Yerel Halkın Görüşlerinin Belirlenmesi: Sille Örneği - Hakkı Mümin Ay; Emel Çınarlı (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi)
Yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan, zaman içinde insanoğlunun tahribatına ve yıkımına uğrasa da doğal güzellikleri ve tarihi dokusu ile Konya’da turizm adına giderek dikkat çeken ve cazibe merkezi haline gelen Sille’ye yerli ve yabancı turistlerin ilgisi giderek artmaktadır.