مقایسه‌ی نقش برخی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت در پیش‌بینی سبک زندگی سالمندان در کشورهای ایران و عراق - محمود بخشی; صادق محسن الگیماوی; اکرم قنبری مقدم; احسان موسی فرخانی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی