PRODUSUL CARTEZIAN A DOUA SUBCATEGORII - Dumitru BOTNARU; Olga CERBU (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
Se examinează o construct¸ie categorială care permite de a obt¸ine noi subcategorii reflective cu anumite proprietăți.