Üniversite Öğrencilerinin Yalnızlık ve Beden İmgelerinden Doyum Sosyal Kaygı Düzeyleri ile İlişkisinin İncelenmes - Aynur Eren Gümüş (Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dergisi)
Bu araştırma, üniversite l. sınıf öğrencilerinin yalnızlık ve beden İmgesi doyum düzeylerinin sosyal kaygı düzeyleri ile İlişkisinin olup olmadığını belirlemek amacı ile yapılmıştır. Araştırma, 1998-1999 öğretim yılında Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi'nde okuyan I. sınıföğrencilerinden 190 kişi İle gerçekleştirilmiştir.