گچبریهای باغ فردوس (صفه)
گچبریهای باغ فردوس عنوان رساله ای است که علاوه بر معرفی گچبریهای باغ فردوس به هنر گجبری و معرفی اصطلاحات و ابزارهای آن نیز پرداخته است این رساله درصد و پنجاه و شش صفحه تنظیم شده و تهیه کنندگان آن افزودن بررسی و مشاهده آثار گچبری از اطلاعات و تجربیات و استاد گچبر به نام آقایان عشقی و رجبی بهره برده اند. فهرست رساله چنین است: مقدمه و سیر پژوهش اصطلاحات گچبری انواع گچ قلمها و وسایل گچبری اشکال و حالات مختلف موجود در فن گچ بری تزیینات داخلی باغ فردوس اسلوب و مراحل گچبری نظرات شخصی استادکاران و جمع بندی. این رساله در درس تاریخ هنر و معماری اسلامی ایران به سرپرستی آقای مهندس حاج قاسمی توسط دانشجویان خانمها پری منوچهری پور فریبا تفنگچی و شیرین نیرو در سال تحصیلی 3-1362 تهیه شده است. امید است که استادکاران و آگاهان فن گچبری با تدوین و ارسال تجربیات و اطلاعات خود واحد اسناد در تحقیقات این دانشکده مراجعه کنند.