Соціолінгвістичні та лінгвокультурні особливості англомовних шлюбних оголошень - Вікторія Цимбалюк (Філологічні студії)
У  статті досліджуються лінгвістичні особливості англомовних шлюбних оголошень у контексті соціолінгвістичних та лінгвокультурних факторів, які впливають на їхнє конструювання, а згодом і дистрибуцію на інтернет-сайтах та додатках для знайомств. Для аналізу було обрано такі популярні додатки для знайомств як Tinder та Badoo.