Адаптація вітчизняного законодавства до законодавства Європейського Союзу: доктринально-правовий аспект - O. S. Pronevych (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Осмислено доктринально-правовий компонент складного феномена адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу. Особливу увагу приділено з’ясуванню характерних ознак адаптації законодавства, аналізу нормативно-правових засад наближення законодавства України до acquis communautaire, характеристиці апробованих моделей адаптації законодавства та з’ясуванню прикладного значення адаптації законодавства у пріоритетних сферах.