Серцево-судинні порушення в дітей, які перехворіли на інфекцію COVID-19 в амбулаторних умовах - L.V. Kvashnina; I.N. Matviyenko; T.B. Ignatova; O.M. Kravchenko (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - дослідити стан серцево-судинної системи (ССС) у дітей після перенесеної інфекції SARS-CoV-2.