Клінічний перебіг вагітності, пологів та стан плаценти в жінок із HCV-інфекцією - Yu.M. Zapopadna (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - провести проспективний клініко-статистичний аналіз перебігу вагітності, пологів і стану плаценти в жінок із гепатитом С (HCV-інфекцією).