Virginia Woolf: Entre l’escriptura i la malaltia - Josep Ballester-Roca; Noelia Ibarra-Rius (Mètode Science Studies Journal: Annual Review)
Els autors ofereixen una anàlisi de la malaltia mental en l’obra d’una escriptora clau del segle xx: Virginia Woolf. La revisió crítica del seu llegat literari ens permet acostar-nos a la que potser és una de les figuracions literàries més intenses al voltant de la malaltia, de les seues metàfores i, al temps, a les representacions, els eufemismes, silencis i monstres, plasmats en les pàgines de la vida i la singular veu d’una escriptora essencial.