Комунікація і комунікативна компетентність – проблема сучасної психолого-педагогічної науки і дошкільної освіти - Лариса Калмикова; Роман Жовна (Preschool Education: Global Trends)
Мета статті полягає у розкритті сучасного наукового погляду на комунікацію і комунікативну компетентність; висвітленні інноваційних підходів до цілеспрямованого формування у дітей дошкільного віку комунікативної компетентності.