Türk Kütüphanecilik Tarihi ve Önemli Kütüphanelerimiz - Hakan Anameriç (Türk Kütüphaneciliği)
59. Kütüphane Haftası nedeniyle TRT Radyo 1’de yayınlanan “Gecenin İçinden” adlı programda Türk Kütüphaneciliğinin tarihi, önemli örnekleri, kütüphanelerin sosyo-kültürel ve akademik hayattaki yeri ve önemi ile gelecekte kitap ve kütüphanenin bilginin toplumsallaşmasındaki rolü üzerine yöneltilen sorulara verilen cevaplardan oluşan söyleşidir.