Anmeldelse af Peter Sloterdijk, Prometheus‘ anger: Fra ildens gave til global brandstiftelse - Asger Juhl (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift)
Anmeldelse af Peter Sloterdijk, Prometheus‘ anger: Fra ildens gave til global brandstiftelse