Isihamfu. 'n Lewensskets van Prof JH Smit - R.M. Britz (Acta Theologica)
Isihamfu. Een wat diep dink, of iemand van wie diep gedagtes kom. dit was die naam wat die Zoeloemense vir Jacobus Hendrik Smit gekies het.