Визнання договору неукладеним як спосіб захисту цивільних прав та інтересів судом - S. A. Zagorodniy (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
На підставі дослідження правової доктрини та з урахуванням судової практики проаналізовано можливість застосування такого способу захисту цивільних прав та інтересів, як визнання договору неукладеним. Наголошено, що відповідний спосіб захисту цивільних прав та інтересів може бути застосований до моменту виконання договору його сторонами. Визначено, що неукладений договір за своєю правовою природою не є юридичним фактом.