OPINIOWANIE PRZEZ BIEGŁEGO Z ZAKRESU SLANGU NARKOTYKOWEGO I PRZESTĘPCZOŚCI NARKOTYKOWEJ NA PODSTAWIE MATERIAŁÓW NIEJAWNYCH UZYSKANYCH W WYNIKU PODSŁUCHU TELEFONICZNEGO - Rafał Teluk (Zeszyty Prawnicze)
EXPERT OPINIONS CONCERNING DRUG SLANG AND DRUG CRIME COMPILED ON THE BASIS OF TELEPHONE TAPPING DATA Summary