Geçmişten Günümüze Kütüphane Haftaları Belgeseli Senaryo Metni - TKD Genel Merkezi (Türk Kütüphaneciliği)
Kütüphane Haftasının 50. yılı nedeniyle hazırlanan Geçmişten Günümüze Kütüphane Haftaları konulu belgeselin Türkçe ve İngilizce senaryo metnidir.