Аналіз існуючих теплових котлів для децентралізованих систем теплопостачання - Ігор Токарський; Володимир Габрінець (Challenges and Issues of Modern Science)
В наш час, коли є можливість аварійні відключення систем електро-, газо- та теплопостачання в зимній час, є цілком доцільним встановлення резервних, децентралізованих систем опалення для житлових та медичних установ. Також такі рішення можуть бути корисними в довгостроковій перспективі за рахунок використання більш дешевих та доступних альтернатив традиційному паливу.