Álarcos, fegyveres trafikrabló forrónyomon üldözése Baranya megyében - Ferenc Kodba (Belügyi Szemle)
A szerző részletes áttekintést ad egy 2013-as pécsi dohánybolt elleni álarcos fegyveres rablás nyomozásáról.