ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПІДОЗРУ ТА ПРОЦЕСУАЛЬНІ АСПЕКТИ ЙОГО ОСКАРЖЕННЯ - S. S. Tereshchuk (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто кримінальне процесуальне законодавство України щодо повідомлення особі про підозру. Встановлено неузгодженості та прогалини з цих питань, наведено окремі пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення чинного законодавства з цих питань.